Feiret 10 år med innebandy

Innebandyavdelingen i Nyborg IL feiret søndag 6. desember sitt 10-årsjubileum med brask og bram. Dette ble markert med innebandymaraton og kake- og matfest i 12 timer i Munkvollhallen.

Åtte hjemmekamper ble spilt med ulike Nyborg-lag i aksjon.
Det ble også satt av tid til en uhøytidelig bonuskamp mellom innebandyavdelingens yngste spillere på Nyborg Bulldogs og Nyborg Kings.

Paal Christian "Guetta" Bjønnes (Klæbu IBK) var hentet inn som DJ og speaker første del av dagen. Det ble bra trøkk med musikk, lineup m.m.

Alle spillerne hadde tatt med noe mat til felles langbord, og innebandyavdelingen stilte med kaker, som ble servert til tilskuere, spillere og foreldre for både hjemmelag og bortelag.

Innebandyavdelingen i Nyborg IL har vokst seg veldig stor, mye takket være ildsjel Arild Bjerkan (hovedbildet). Han har ledet avdelingen i alle ti år med stø hånd. Han fikk også velfortjent blomster og gaver fra både avdelingen og hovedstyret i Nyborg IL og Midt-Norge Bandyregion.

Hilsningen fra hovedstyret i Nyborg IL og Midt-Norge Bandyregion gjentar vi her:
"Til Arild Bjerkan. I 10 år har du lagt ned et formidabelt arbeid som har gjort Nyborg IL til en av de største innebandyklubbene i Midt-Norge. Uten din utrettelige og fantastiske innsats på alle nivå har ikke dette vært mulig. Vi håper vi får gleden av å samarbeide med deg i mange år til. Du er en ildsjel som Nyborg IL spesielt og bandyregionen generelt er veldig stolt av".

Se flere bilder fra feiringen av innebandyens 10 år i Nyborg IL på:
www.facebook.com/nyborgil
http://nyborginnebandy.blogspot.no/
#Nyborginnebandy@Instagram
 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift