Kampoppsett Trondheim Open i El-innebandy

Lørdag 26. januar arrangerer Nyborg IL Trondheim Open i el-innebandy med meget god deltakelse.

Oppe til høyre på denne siden ligger kampoppsettet.

Og her følger generell info om turneringen fra turneringsleder Eivind Guldseth:

 

PRAKTISK INFO

ADRESSE FOR TURNERINGEN:
Hangerslettvegen 1401, 7074 Spongdal.


OPPMØTETIDER:

Første kamp starter 09.30. Det vil avholdes lagleder- og dommermøte kl 09.15. Det skal da også settes en jury som behandler eventuelle protester eller andre uregelmessigheter under turneringen. Vårt forslag på jury er følgende: 
Arrangør: Eivind Guldseth, Nyborg 
Lagleder: Svein Olav Røstum, Levanger 
Lagleder: Helge Nilsen, Sandefjord
Lagleder: Torunn Østli, Lillestrøm
Dommer: Arne Semb, BVHIF


KAMPENE:

Alle lagledere/trenere må sørge for å gå til sekretariatet på banen og fylle ut kampkortet med navn og nummer på alle spillerne de skal benytte i kampen. Etter kampen skal lagleder/trener og dommere skrive under på kampkortet.

 

SPILLEREGLER:

Vi følger vedtatte kampregler og spilleregler vedtatt av NBF. Kampene har 10 minutters omganger bortsett fra kampene som er seriespill. Disse har 15 minutters omganger og gjør at programmet kan være sårbart. Vi håper  kunne ta inn tapt tid på de andre kampene slik at vi ikke blir forsinket.

 

PREMIEUTDELING:

Samlet premieutdeling etter siste kamp.


STRØM:

Det er kontaktpunkter i hallen slik at alle får et sted å koble seg på, men dere må selv sørge for skjøteledninger m.m. Kan være lurt å ha med seg skjøteledninger i litt ulike lengder, da det på visse steder i hallen er et lite stykke til nærmeste strømpunkt. 


KIOSK og LODDSALG:

Det vil være åpen kiosk hele dagen med salg av drikke, kaker m.m. Vi tar cash og VIPPS. 

 

LEVERING AV UTSTYR FREDAG KVELD:

Vi skal i hallen fredag kveld for å klargjøre for kampdag. Vi har i utgangspunktet fått tid fra kl 20:00 og utover til kl 21:30, men vi håper på å få komme inn allerede kl 18:00 og da vil vi være ferdig kl 20:00. Dersom det er noen som ønsker å sette inn sine stoler fredag kveld ber jeg om at dere ringer meg på forhånd samme kveld i tilfelle vi er ferdige i hallen. Tlf: 48161852


DIVERSE:

Ber om at alle går over stolene før dere kommer og "hever" justerer disse slik at di ikke ligger ned på gulvet og skraper opp hallen. Tidligere år og ved andre turneringer har jeg sett at mange av stolene er veldig lave og ødelegger hallgulvet. Ofte kan det være nok å fylle luft i hjulene.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift